Зідзвонились аби втекти: хлопців на Рівненщині за дві години розшукали поліцейські

Майже одночасно до поліції учора, 11 лютого, надійшло два повідомлення про зникнення хлопчиків: одного із Олександрійського реабілітаційного центру, а іншого — із Гощанського району.

Черговий з режиму обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей села Олександрія близько 17 години повідомив до поліції, що їх 14-річний вихованець самовільно залишив заклад.

Менш ніж за годину до правоохоронців звернулась жителька Симонова, що її прийомний син пішов у магазин і не повернувся.

Працівники ювенальної превенції Рівненського районного відділення поліції, Гощанського відділення поліції та обласного управління у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за фактом умисного вбивства, негайно організували пошуки втікачів, адже кожен з них неодноразово залишав місце своє проживання.

Завдяки злагодженим та професійним діям поліцейські разом із працівниками реабілітаційного центру через дві години розшукали хлопців на одній із вулиць обласного центру.

З’ясувалося, що неповнолітні познайомилися у Центрі в Олександрії, де колись перебували разом. Зідзвонившись, хлопці цього разу вирішили втекти.

Поліцейські ювенальної превенції Управління превентивної діяльності вкотре наголошують неповнолітнім, які шукають пригод і планують втечу, це не вирішить їхніх питань, а лише додасть клопоту близьким та правоохоронцям. Крім того, в пошуках дорослого життя, можна стати жертвою зловмисників.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень