Чоловіка, який зник у Рівному, знайшли мертвим

Його тіло підняли водолази з водойми на території розважального закладу, де той відпочивав з друзями

Ми повідомляли, що правоохоронці оголосили в розшук рівнянина Батика Олега, який зник безвісти 4 листопада. Тоді повідомлялося:

Ще четвертого листопада під час відпочинку у розважальному закладі в селі Велика Омеляна Рівненського району він близько шостої ранку пішов у невідомому напрямку і додому не повернувся.

У результаті слідчих дій оперативники з’ясували, що безвісти зниклий найімовірніше може перебувати на території розважального закладу, тож до пошуків залучили працівників аварійно-рятувальну службу на водних об’єктах.

Напередодні водолази виявили тіло рівнянина на дні місцевої водойми.

Правоохоронці ознак насильницької смерті на тілі чоловіка не виявили. Відповідно до лікарського свідоцтва, його смерть настала унаслідок механічної асфіксії через утоплення у воді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень