Жителя Рівненщини судитимуть за монети

Які він намагався перевезти через кордон

Прокуратура Рівненщини затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 44-річного жителя Костополя, який перемістив з Республіки Білорусь через митний кордон України культурні цінності, не задекларувавши їх у митній декларації.

84 монети початку ХХ століття (частина яких згідно з висновком експерта відносяться до культурних цінностей, а частина визнана такими, що мають історичну цінність) чоловік приховав у своїй барсетці та ввіз в Україну дизель-потягом.

5 жовтня під час детального огляду особистих речей працівники митного посту «Удрицьк» Рівненської митниці виявили та вилучили приховані контрабандні гроші.

Дії зловмисника прокурорами та слідчими органів безпеки кваліфікували як перевезення контрабанди. Санкція інкримінованої йому статті передбачає від 3 до 7 років за ґратами.

Під час досудового розслідування чоловік повністю визнав свою вину і уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, яку скерували до суду з обвинувальним актом.

За матеріалами прокуратури Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень