Рівненські митники викрили контрабанду старовинних монет

Понад 80 монет часів Російської імперії та СРСР

На митному посту «Удрицьк» працівники Рівненської митниці ДФС завадили  ввезенню монет на територію нашої області. Громадянин України, який їхав у потязі сполученням «Барановичі - Удрицьк» під час заповнення митної декларації помітно нервував та затягував час.

У ході проведення митного огляду обачні працівники виявили 84 монети часів Російської імперії та СРСР (1725-1946 років).

Частину монет, зовні схожих на старовинні, в кількості 36 штук знайшли у паперовому конверті внутрішньої кишені куртки, в яку був одягнений громадянин.

Решта монет, які громадянин віддав сам, в кількості 48 штук, знаходилися в задній та внутрішній кишенях чоловічої сумочки (барсетки).

Відносно громадянина складено протокол про порушення митних правил. Працівники митниці тимчасово вилучили предмети правопорушення, експертиза має встановити їх цінність. Після отримання висновку експерта матеріали будуть направлені до суду для прийняття рішення.

За інформацією Рівненська митниця ДФС

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень