«Жодного…Жодного!....Жодного», - рівненські військові про утримування призовників

Спростовують інформацію

Неправда і маніпуляція – так в ОК «Захід» прокоментували публікацію рівненського правозахисника, який у фейсбуці повідомив про утримання восьми призовників проти їхньої волі.

Валентин Дупак пише, що до нього за допомогою звернулися батьки двох призовників, які стверджують, що синів забрали просто з вулиці, когось біля магазину, когось з роботи без попередження керівництва. Декого утримують 8 днів, пише адвокат. В ОК «Захід» такі закиди спростовують, говорить начальник пресцентру Анатолій Прошин:

Жодного… Жодного... Жодного призовника громадянина Україна насильно в Здовбиці не утримують. Офіційно заявляю, як начальник прес-служби Оперативного командування «Захід». Це неправдива інформація, це просто маніпуляція інформацією. Це просто ввід в оману наших громадян. Я вважаю, що це, можливо, навіть ставить під зрив виконання осіннього призову на строково-військову службу.

Спростовує Анатолій Прошин і дані про те, що призовникам начебто не присилали повістки. Каже, роблять це публічно, іноді навіть за участю телеканалів. В ОК «Захід» вкотре наголосили, що призовників у зону проведення ООС не відправляють, вони проходять службу лише у пунктах постійної  дислокації військових частин.

Нагадаємо, про ризики невиконання державного завдання з призову повідомляв і головний військовий комісар області. За його словами, найгірша ситуація з призовниками - у Березнівському, Дубровицькому, Рокитнівському, Сарненському, Рівненському районах та місті Рівне.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень