«Жодного…Жодного!....Жодного», - рівненські військові про утримування призовників

Спростовують інформацію

Неправда і маніпуляція – так в ОК «Захід» прокоментували публікацію рівненського правозахисника, який у фейсбуці повідомив про утримання восьми призовників проти їхньої волі.

Валентин Дупак пише, що до нього за допомогою звернулися батьки двох призовників, які стверджують, що синів забрали просто з вулиці, когось біля магазину, когось з роботи без попередження керівництва. Декого утримують 8 днів, пише адвокат. В ОК «Захід» такі закиди спростовують, говорить начальник пресцентру Анатолій Прошин:

Жодного… Жодного... Жодного призовника громадянина Україна насильно в Здовбиці не утримують. Офіційно заявляю, як начальник прес-служби Оперативного командування «Захід». Це неправдива інформація, це просто маніпуляція інформацією. Це просто ввід в оману наших громадян. Я вважаю, що це, можливо, навіть ставить під зрив виконання осіннього призову на строково-військову службу.

Спростовує Анатолій Прошин і дані про те, що призовникам начебто не присилали повістки. Каже, роблять це публічно, іноді навіть за участю телеканалів. В ОК «Захід» вкотре наголосили, що призовників у зону проведення ООС не відправляють, вони проходять службу лише у пунктах постійної  дислокації військових частин.

Нагадаємо, про ризики невиконання державного завдання з призову повідомляв і головний військовий комісар області. За його словами, найгірша ситуація з призовниками - у Березнівському, Дубровицькому, Рокитнівському, Сарненському, Рівненському районах та місті Рівне.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень