Жодного «кривого» слова – Козорогам, проблеми через самовпевненість – Стрільцям: гороскоп на 12 жовтня

А Дівам час повертати борги

ОВНИ

Не беріться зараз за нові проєкти й не поспішайте закінчувати нинішні, адже на заваді може стати нестабільний емоційний стан. Також зорі радять направити енергію не на з'ясування відносин, а на творчі цілі.

ТЕЛЬЦІ

А ось вам можна починати справи, які раніше викликали побоювання. Вони матимуть успіх, оскільки ви будете здатні прийняти несподівані, але правильні рішення.

БЛИЗНЯТА

Нові знайомства вас зацікавлять і виявляться дуже приємними. У фінансових питаннях потрібно бути більш обережними.

РАКИ

Постарайтеся нікого не залучати до вирішення своїх проблем. Удача може посміхнутися в любовних справах, якщо ваші наміри щирі.

ЛЕВИ

Це хороший період для втілення планів. Будьте впевнені у собі попри слова недоброзичливців і не давайте збити вас з курсу.

ДІВИ

Зараз краще не давати в борг, а якщо ви самі винні комусь, то постарайтеся якнайшвидше повернути ці гроші.

ТЕРЕЗИ

Якщо ви запланували важливі справи, то постарайтеся обійтися без сторонньої допомоги. Не бійтеся взяти відповідальність у прийнятті рішень на себе, адже прислухаючись до думки порадників, ви можете зробити помилку.

СКОРПІОНИ

Ви можете просунутися у стосунках з людиною, до якої маєте симпатію. Але тримайте свої слова й емоції під контролем.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня можуть виникнути труднощі через ухвалення поспішних рішень, небажання прислухатися до чужої думки та надмірної самовпевненості.

КОЗОРОГИ

Зараз ви будете або самі відкладати вирішення важливих питань, або це будуть робити інші. Намагайтеся не сперечатися з керівництвом.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно серйозно зайнятися роботою. Проявіть силу волі, щоб нарешті розібратися з давніми справами, адже незабаром вас чекатимуть нові професійні виклики.

РИБИ

Сімейні проблеми можуть мати серйозні наслідки, якщо ви проігноруєте їх цього дня. Зверніть особливу увагу на відносини з дітьми і старшими родичами.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень