Кришталево чиста репутація – Терезам, сумнівні гроші – Водоліям: гороскоп на 6 жовтня

А Риби можуть помилитися

ОВНИ

Зараз вдалий час для навчання, наведення ладу в документах, а також для зміцнення ділових зв'язків. Також не зайвою буде турбота про своє здоров'я.

ТЕЛЬЦІ

Не бійтеся нових ідей та не випускайте ініціативу зі своїх рук. Якомога частіше бувайте в місцях, де можна познайомитися з впливовими особами.

БЛИЗНЯТА

Не приймайте важливих рішень у сфері бізнесу, фінансів і довготривалої співпраці. Спочатку потрібно ретельно підготуватися.

РАКИ

Ви зможете знайти вихід з багатьох ситуацій, але уникайте перевтоми. Також це сприятливий період для особистих справ – якщо хочете зав'язати стосунки, то не сумнівайтеся й дійте.

ЛЕВИ

Не бійтеся самостійно приймати відповідальні рішення, але й не залишайте без уваги поради.

ДІВИ

Уникайте конфліктів. Якщо відносини не складаються, то проаналізуйте свою поведінку – найімовірніше, проблема саме в вас.

ТЕРЕЗИ

Пильнуйте, бо недруги спробують нашкодити вам. Але не намагайтеся зробити хід у відповідь – просто не давайте їм приводів для пліток.

СКОРПІОНИ

Починається сприятливий період для вирішення складних питань і проблем. Справи, що вимагають великої активності, зараз будуть даватися легше.

СТРІЛЬЦІ

Якщо не вдасться вирішити питання, з якими хотілося швидше розібратися, то не засмучуйтеся. Цей день більше підходить для рутинної роботи.

КОЗОРОГИ

Цього дня юридичні питання або справи, пов'язані із вкладенням грошей, пройдуть без ускладнень. А ось в особистих стосунках можуть виникати незначні конфлікти.

ВОДОЛІЇ

У вас буде можливість поліпшити матеріальне становище. Однак, перш ніж погоджуватися, добре зважте всі «за» та «проти», адже за цією пропозицією можуть стояти не надто чесні люди.

РИБИ

Ви будете зараз дуже імпульсивними, постійно поспішатимете, а тому можете зробити помилку. Щоб цього уникнути, краще відкласти справи, що вимагають точності.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень