Життєвий цикл диктатора: Хірург-онколог прокоментував діагноз путіна

Що вказує на те, що з главою кремля щось не те

Останнім часом стан здоров’я путіна – це одна з найбільш обговорюваних тем.

Хірург-онколог, лікар найвищої категорії Національного інституту раку, кандидат медичних наук Роман Фридель розповів, що інформація  британського таблоїда The Sun, де йдеться про те, що у путіна «хвороба Паркінсона», ймовірно, відповідає дійсності.

– Згадайте хоча б відео з його так званим привітанням на честь дня військ Національної гвардії росії, де він сидить і однією рукою тримає іншу, щоб не було помітно тремору. Або оприлюднений відеозапис зустрічі з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком, на якому видно, що перед рукостисканням у путіна неконтрольовано смикається права рука. Або відео зустрічі з міністром оборони рф Сергієм Шойгу, де путін правою рукою тримався за стіл. В принципі це схоже на хворобу Паркінсона, хоча ще може бути і якась інша неврологічна симптоматика, але однозначно – це неврологічні симптоми, – розповів Роман Фридель.

Крім того, Роман Фридель не виключив, що у путіна може бути захворювання щитоподібної залози. Оскільки у виданні The Sun йшлося про бригаду лікарів, які постійно супроводжують главу рф, серед яких завжди є онколог.

Це говорить про те, що справді якась онкологія у нього може бути.

Щобільше, кілька років тому путін раптово зник з публічного простору, а потім несподівано з’явився в Санкт-Петербурзі. Річ у тім, що саме в цьому місті знаходиться найбільший в росії федеральний онкологічний центр із найсучаснішим обладнанням для проведення променевої терапії. Яка саме онкологія у путіна ніхто не знає.

Це може бути онкологія й щитоподібної залози або ж черевної порожнини, про що також писали ЗМІ, може бути й декілька онкологічних захворювань одночасно.

 

Якщо це онкологія щитоподібної залози, то вона дуже добре лікується, якщо ж онкологія черевної порожнини, то там уже все значно складніше й серйозніше.

 

Проте за зовнішнім виглядом людини цього сказати не можна. Але однозначно, щось таке у путіна може бути. Можливо, життєвий цикл цього нелюда закінчується, тому він і розпочав війну та вторгнення в Україну, адже ці плани виношувалися багато років і аж тепер, під кінець життя, він вирішив їх реалізувати, – зауважив хірург-онколог.

Крім того, лікар відзначив, що прояви агресії, які спостерігають у путіна з початку війни проти України, може бути пов’язана з онкохворобою. Роман Фридель зауважив, що деякі онкохворі люди навіть приймають заспокійливі.

На онкохворобу у путіна може вказувати й довший стіл, за яким він приймає гостей.

путін з Макроном 7 лютого у Москві
путін з Макроном 7 лютого у Москві

– Усе це означає, що у людини на тлі лікування, наприклад, онкологічного захворювання, лікувальні препарати знижують імунітет, оскільки вони імуносупресивні. Відповідно, якщо імунітет низький, то у людини виникає фобія — страх заразитися коронавірусом.

 

Якщо поглянути на фото зустрічі путіна з президентом

Франції Еммануелем Макроном 7 лютого в Москві, то видно, що позаду російського диктатора стоїть прилад, який візуально схожий на пересувний рециркуля

тор-опромінювач або на бактерицидний рециркулятор. Завдання таких приладів — вбивати вірусні бактерії й стерилізувати повітря, як в операційних.

 

Адже, якщо онкохворий пацієнт з ослаблим імунітетом

заразиться, наприклад, коронавірусом або іншою інфекцією, то можуть виникнути якісь укладення, від яких той може легко померти. Тобто онкохворі – це більша група ризику, ніж здорові люди.

Джерело: НВ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень