«Запах Путіна – мене він шокував»: російський актор Смолянінов про свої – відчуття (ВІДЕО)

Це суцільна – спецоперація (с)

Смолянінов -- праворуч

Відомий російський актор Артур Смольянінов, який все своє дитинство проводив канікули в Україні у бабусь-дідусь, війну РФ проти України переживає дуже болісно.

В інтерв'ю програмі «Скажи Гордєєвій» Смольянінов поділився, що насправді багато росіян переживають через війну в Україні.

Проте бояться виходити на вулиці та мають на це причини:

«Ми у заручниках. Коли ти в заручниках, у тебе є два варіанти: або тікати, якщо ти можеш, або залишатися і любити те, що є.

 

І пісні співати хвалебні. І чим більше ненавидиш, тим голосніше пісні. Тим більшими стають ці висловлювання публічні любові та відданості».

Натисніть плей для перегляду відеол

Він згадав, як одного разу зустрівся з Путіним. Це було на прем'єрі фільму «9 рота», в якому Смольянінов зіграв одну з головних ролей.

Це був закритий показ стрічки, організований спеціально для Путіна. Актор каже, що після прем'єри вони проговорили з президентом майже годину та були дві речі, які шокували артиста.

«Я ще тоді почав підозрювати, що щось тут не таке. Ми просиділи тоді з ним майже цілу годину. У мене залишилися в пам'яті два найяскравіші спогади.

 

Перше враження – це запах, що його виходив. Якісь спецпарфумні війська, напевно, попрацювали, бо в мене це викликало тоді відчуття якоїсь абсолютної інстинктивної запопадливості.

 

Я ніколи в житті не чував більше такого запаху. Мені здається, тут не буває дрібниць. Це все спецоперація. А друге: ми проговорили годину.

 

Про Афганістан розмовляли, і щось він став говорити про те, що американцям вигідний цей наркотрафік. І дуже переконливо все це звучало.

 

Він володіє прийомами маніпуляції віртуозно. Але після того, як ми вийшли звідти, я запитав себе: про  що ми говорили? І я зрозумів, що не пам'ятаю жодного слова. У мене було повне відчуття, що це була розмова ні про що. Це був просто сірий туман», – каже Смольянінов.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень