Жінка завалила співбесіду, бо прийшла без макіяжу (ВІДЕО)

Хоча за іншими параметрами - вона ідеальний кандидат 

У мережі здійняли галас через історію Мелісси Вівер. Жінка каже, що її не взяли на роботу, бо на співбесіду вона прийшла без макіяжу, і роботодавець сприйняв це, як недостатню підготовку до зустрічі. 
 
Мелісса розповідає, що була впевнена в тому, що підходить на пропоновану посаду. Вона мала відповідний досвід  та добре підготувалася. За її словами й сама співбесіда була вдалою, адже  вона змогла відповісти на всі запитання і, виходячи з попереднього досвіду, була «ідеальним кандидатом» для роботи у технологічній компанії.

Але невдовзі після зустрічі, рекрутер повідомив, що її кандидатуру не схвалили. 

Я була справді розлючена... Я хотіла роботу, але водночас розгубилася. Тож зробила те, чого ніколи не роблю - написала на електронну пошту й попросила надати відгук, - розповіла жінка в опублікованому у TikTok відео.

Меліса отримала відповідь, що вона й справді ідеальний кандидат, саме таку людину й шукали у команду.

Але у роботодавця виникли сумніви й «стурбованість», що Мелісса доклала недостатньо зусиль «для своєї зовнішності», враховуючи «рівень вакансії», на яку вона претендувала.

Це була співбесіда на посаду віцепрезидент. Жінка запевняє що мала охайний вигляд, свіжу стрижку, але на обличчі вона скористалася тільки помадою, бо в принципі не носить багато макіяжу. 

Тисячі підписників стали на підтримку Мелісси, і запевняють, що таких зауважень у професійному спілкуванні не повинно бути. 

Експерти з працевлаштування зазначають, що якби прикро це не звучало, але такі ситуації дійсно трапляються. Упередження щодо краси та зовнішнього вигляду відіграють величезну роль у тому, як жінок сприймають і ставляться до них на роботі.

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень