Жінка, яка народила легенду: ви ахнете, побачивши маму Софії Ротару (ФОТО)

Софія Ротару показала свою маму, на яку дуже схожа

Колаж: Главред

Софія Ротару завжди вітає у мережі родичів та згадує тих, хто пішов у засвіти. Ось і світлину з мамою Олександрою виставила, неначе бажаючи пригадати дні, коли були поряд.

Софія Ротару показала свою маму, на яку дуже схожа

Останнім часом 77-річна Софія Ротару не балує прихильників публікаціями в Інстаграмі. Та в день пам’яті своєї матері зробила виключення. Згадавши найближчу родичку, виклала у своїй Інстаграм-сторіз спільну світлину.

Звісно, зроблена вона була зо 3 десятиліття тому. Але чудово проглядається схожість між співачкою та її матусею. Однакові очі, однакові губи, однакові посмішки.

Попри те, що Олександра Іванівна все життя прожила в селі й залишилася простою сільською жінкою, а донька мала можливість користуватися послугами найдорожчих косметологів, виглядають жінки майже однаково.

Пані Олександра, якої не стало 16 вересня 1997 року, якби жила, то 17 квітня відзначила б 104-річчя. Мама й доня позують для фото на тлі гарної природи. Молодша ніжно обіймає старшу.

Олександра Іванівна протягом життя не змінювала стиль одягу. Вбрана у хустку, однотонну сукню. Замість деяких зубів жінка мала золоті коронки. У вушках – скромні золоті сережки.

За своє непросте життя жінка з чоловіком виховали аж шестеро дітей. Старша Зінаїда осліпла внаслідок хвороби. Другою народилася Софія. Саме Зіна наполягла, щоб Соня ходила до музичної школи, й таким чином проклала їй майбутню дорогу на сцену.

Є ще двоє менших братів та сестер. Хлопці залишилися жити в рідному селі Маршинці. А молодші сестрички Лідія та Ауріка перебралися, відповідно, до Чернівців та Києва.

Джерело: 1 хвилина

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень