Жертв теракту вшанують хвилиною мовчання

У Франції триває триденна жалоба

Сьогодні опівдні в Європі вшанують хвилиною мовчання пам'ять загиблих у терактах в Парижі 13 листопада. Європейців закликало приєднатися до хвилини мовчання керівництво Євросоюзу.

Ми, європейці, всі пам'ятаємо 13 листопада 2015 року як європейський день скорботи. Всіх європейців ми закликаємо приєднатися до хвилини мовчання в пам'ять про жертви, яка відбудеться в полудень понеділка, 16 листопада, - йдеться у спільній заяві лідерів країн Союзу.

Ввечері 13 листопада у Парижі відбувся ряд терористичних атак. Президент Франції Франсуа Олланд оголосив у місті режим надзвичайного стану і ввів війська. В результаті спецоперації вбито 8 терористів. Відповідальність за теракти взяли бойовики ІДІЛ. За останніми даними, в результаті теракту в Парижі загинуло 129 осіб, 352 людини поранені.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень