The Times: терористи говорили про бомбу на А321

Вибухівку на літак приніс хтось з пасажирів або працівник наземних служб

Розвідка Великобританії і США провели спільну операцію за допомогою системи супутникового стеження, перехопивши переговори бойовиків «Ісламської держави» про бомбу на борту російського пасажирського літака А321. Про це сьогодні на своїх шпальтах пише The Times.

За даними видання, розвідники отримали доступ до електронних повідомлень бойовиків ІД. У результаті вивчення листування вони прийшли до висновку, що бомбу на борт літака проніс пасажир або співробітник наземних служб.

Раніше Telegaph повідомила, що влада Великобританії призупинила польоти у єгипетський Шарм-ель-Шейх через те, що розвідслужби перехопили переговори бойовиків ІД, які готували великий теракт в регіоні.

Напередодні кілька країн і авіакомпаній оголосили про припинення авіарейсів в Шарм-ель-Шейх або над Синайським півостровом. Представники влади і компаній побоюються, що крах рейсу «Когалимавіа» 31 жовтня міг бути спровокований терактом на борту.

Припущення про теракт раніше висловлювали США і Великобританія, проте в Кремлі такі заяви називають спекуляціями.

Літак А321 авіакомпанії "Когалимавіа" розбився над Синайським півостровом 31 жовтня. На борту перебували 224 людини, всі вони загинули.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень