Жартівників для «Ліги сміху» будуть шукати у школах Рівненщини

На це навіть виділять гроші з обласного бюджету

Майбутніх «КВНщиків» тепер шукатимуть у школах області. Шкільну «Лігу сміху Рівненщини» започаткують у новому навчальному році.

Нині над цим працюють чиновники трьох обласних управлінь: освіти, молоді та спорту,  культури та туризму. Гроші на проведення шкільних фестивалів для жартівників пообіцяли знайти у бюджеті області.

Потреба у створенні Шкільної (юнацької) «Ліги сміху» з’явилась через те, що у ВУЗах немає команд, які б грали у популярні колись ігри між Клубами веселих та кмітливих (КВК).

Про проблему говорить голова громадської організації «Клуб веселих та кмітливих Рівненщини» Юрій Ліпський:

Маємо проблему. Нема кому грати у КВК, університети або не вміють зацікавити студентів, або самі студенти не хочуть цим займатись. Мабуть все-таки кадри треба готувати зі шкільної парти. Потім підготовлена дитина, яка приходить у вищий навчальний заклад, матиме якусь практику, тобто матиме якісь здобутки. Маємо досвід на Рінвенщині хороший, коли КВНщики, або наші «лігосмішники», потім ставали і операторами у Кабміні, і акторами, і журналістами, і хорошими спеціалістами у сфері ІТ. Тобто насправді оце спілкування, написання жартів та їх виконання лише допомагає у майбутньому. Особливо у спілкуванні. 

Поки обласні чиновники не знають, як відбуватиметься організація Шкільної  (юнацької) ліги сміху.

Втім, ініціатор її створення Юрій Ліпський переконаний, що «Ліга сміху Рівненщини» знайде у школах, училищах та технікумах області талановиті команди.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень