Жан-Клод Ван Дамм нездужав і звернувся до лікарів… в Ужгороді (ФОТО)

Несподівано

Відомий актор Жан-Клод Ван Дамм вчора, 9 грудня, звернувся в одну з приватних клінік Ужгорода через погане самопочуття.

Про це стало відомо після того, як закарпатський лікар-хірург Михайло Єршов виклав у соцмережі фото з Ван Даммом, зроблене в холі клініки. Знімок одразу завірусився, але невдовзі зник зі сторінки лікаря. Втім, скриншоти залишилися.

Навіщо 62-річний актор прибув до України – невідомо. Очевидно, що Ужгород не є пунктом призначення і Ван Дамм вирушить до Києва. Можливо, щоб зустрітися з президентом Зеленським. Але це не точно.

Сам Жан-Клод поки ніяк не афішує свій візит...

Варто відзначити, що актор не проявляє публічної підтримки України, не закликає донатити, не з'являється на публіці з синьо-жовтими стрічками й не розповідає своїм фолловерам у соцмережах про війну. І це попри те, що два роки тому він знімався у Києві в кіно й заради цього перекривали вулиці.

Тож його візит на Закарпаття – це вельми несподівано.

Нагадаємо також, що...

коханка Ван Дамма – українка Альона Каверіна з Кривого Рогу. Їхній «таємний» роман триває вже 13 років. Жан-Клод не раз приїжджав з Альоною до України й Кривого Рогу зокрема. Каверіна супроводжує актора у всіх поїздках.

А так то він вже 24 роки офіційно одружений з Гледіс Португес. Це його четверта дружина, ба більше, вони були одружені з 1987 по 1992 рік, розлучилися, а потім знову одружилися в 1999 році. У пари двоє спільних дітей.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень