Netflix вперше знімає фільм в Україні

Це буде кіно про політичні інтриги

Сервіс Netflix уперше знімає фільм власного виробництва в Україні. 

Левова частина зйомок відбудеться у Києві. Також зніматимуть у Парижі. За сюжетом, події розгортатимуться у Франції. Серед головних акторів - Жан-Клод Ван Дам і Албан Іванов, - розповів міністр культури Олександр Ткаченко на своєму Фейсбуці.

 

Стрічка називатиметься "The Last Mercenary" ("Останній найманець"), зйомки вже розпочалися і триватимуть до осені.

Це комедійний бойовик про політичні інтриги на державному рівні. Його режисером виступить Девід Шарон.

Як пише The Hollywood Reporter, Жан-Клод Ван Дам зіграє "загадкового ексагента спецслужб", сина якого безпідставно звинувачують у незаконному обігу зброї та наркотиків.

Я хочу повернути велику традицію екшн-фільмів 1980-1990-х років - цих культових стрічок, які всі ми так любимо, де герої були незвичайними, трюки - вражаючими та правдивішими за саме життя, - розповів режисер фільму.

Олександр Ткаченко висловив сподівання, що ця стрічка стане першим іноземним проєктом, який отримає рібейти - відшкодування державою 25% витрат на зйомки фільмів на території України. Закон, який передбачає такі відшкодування, Верховна Рада ухвалила у вересні минулого року.

За повідомленням ВВС-Україна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень