Жах українських автобусів: депутатка зламала 4 ребра в поїздці Одеса-Київ

«Водій різко загальмував і я «улетіла» вниз спиною на торпеду» (с)

Колаж Радіо Трек
Колаж Радіо Трек

Депутатка з Люботина Харківської області Світлана Кучеренко зламала 4 ребра в автобусі компанії «Гюнсел», який прямував з Одеси до Києва.

Водій не надав жінці допомогу і не хотів робити зупинку, щоб викликати медиків.Про це Світлана Кучеренко розповіла на своїй сторінці в Facebook.

Жінка написала, що  спочатку перевізник пустив у рейс автобус, який ніяким чином не відповідав вимогам певного класу перевезень та вартості квитків. Далі її текст подаємо без змін:

Салон старий, бортові планшети для перегляду були відключені, а на деяких містах «видряпані». Підлокітники були або несправні, або зламані.

 

Кондиціонери старого зразка лише нагадували про себе віддаленим поштовхом повітря. Ми їхали містом, а дихати вже було ніяк, молодь, яка їхала вже почала скаржитися на те, що кондиціонери не працюють, – написала Світлана Кучеренко.

Крім того, в автобусі не було кнопки для виклику помічника. Тому депутатка вирішила пройтися салоном, аби звернутися до нього з зауваженням включити кондиціонери та планшети.

Він відповів, що кондиціонери ввімкнені (при цьому водій відразу надавив на клавішу) і також мені стверджено сказав, що вони працюють.

 

На моє прохання включити планшети помічник водія відповів, що вони не працюють, і що свої скарги я можу надати до головного офісу «Гюнсел», мабуть, він знав, що я не дзвонюсь, бо саме це я і зробила і лише після того, як не отримала відповідь пішла до помічника водія, бо мені вже було зле від спеки в салоні.

 

Зрозумівши, що водії дане питання вирішувати відмовляються, я пішла на своє місце, щоб потім на першій зупинці це з'ясувати до кінця. І коли я тримаючися за сидіння стала йти, водій різко загальмував і я «улетіла» вниз спиною на торпеду. Встати я не змогла лише присіла на сходинку, – розповіла депутатка.

У цей час, за словами Світлани Кучеренко, водії продовжували їхати далі. Жінка почала викликати собі «швидку», а автобус навіть не зупинився.

Вони не зупинялися, продовжували їхати, коли знову я сказала, що не жартую, помічник мене перепитав, так що викликати?

 

Вони їхали після цього аж до поста на виїзд з Одеси куди викликали «швидку». Потім очікування «швидкої», я вже не мала змоги терпіти біль і дзвонила сама, щоб з'ясувати коли вона буде, – написала депутатка та додала, що за час поки вона їхала і чекала «швидку», до неї не звернувся ні водій, ні інші пасажири. Навіть на прохання дали свій мобільний, аби зателефонувати до онуки, яка також їхала в автобусі, відреагувала лише одна людина.

В результаті поїздки у жінки діагностували перелом 4 ребер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень