Зґвалтована окупантами українка вперше розповіла про пережитий жах

За словами жінки, окупанти були дуже п'яні, вони ледь стояли на ногах

33-річна українка Наталія (ім'я несправжнє) розповіла, що її кілька годин ґвалтували п'яні російські окупанти.

Крім того, вони застрелили її чоловіка у дворі їхнього будинку в Київській області. Про це пише видання The Times.

Жінка згадує, що загарбники розбили її авто, щоб вона не втекла. А потім вночі застрелили її чоловіка, його тіло лежало біля воріт.

Весь цей час вдома був і 4-річний син Наталії, він ховався в котельні. Два окупанти змусили жінку роздягнутися і ґвалтували її по черзі, приставивши пістолет до її скроні. За її словами, вони були дуже п'яні.

Коли нелюди заснули, постраждала втекла із сином, зараз вони перебувають у родичів у Тернополі.

Наталя досі не розповіла 4-річному синові про смерть батька, якого вона так і не поховала - село окуповане. Жінка зізнається, що не знає, як з усім цим далі жити.

Тут на дитячому майданчику він підходить до людей і каже, що нам довелося покинути наш будинок, тому що була війна, і в будинку були бандити, а тато залишився.

 

Він не знає, що його батько мертвий, - поділилася жінка, яка пережила жахи окупації.

Раніше генеральний прокурор Ірина Венедиктова розповіла про першу підозру російському окупанту за зґвалтування жінки в Київській області. Він оголошений в розшук і до суду подано клопотання про його затримання. У мережі з'явилася інформація про цього злочинця. Також показали фото російського командира Михайла Романова і його сім'ї. Саме він ґвалтував Наталію. Відомо, що його вже ліквідували ЗСУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень