Зарплати військових в Україні та на росії: моменти, варті уваги (ФОТО)

Коли твій девіз по життю: «Денег нет, но вы держитесь!»

Українські військовослужбовці, які зараз зі зброєю у руках захищають нашу державу, отримують по 100 000 грн/міс. І таку суму їм виплачуватимуть, доки ворог не згине (або не втече назад до кацапленду).

Якщо перевести цю суму у долари, то вийде понад 3 000 на місяць.

 

Натомість рашистам – за ті звірства, що вони чинять в Україні, платять в рази менше.

Скільки отримують військові в Україні і скільки – в рф-ії, розповідає РБК-Україна.

УКРАЇНСЬКІ ЗАХИСНИКИ

Кожен український військовий, який зараз знаходиться у зоні бойових дій, отримує 100 тис. грн на місяць. І буде отримувати таку зарплату до тих пір, поки ми не виграємо цю війну і не проженемо ворога назад до свого болота

Приблизні зарплати українських військових можна переглянути на картинці нижче

У військових, які зараз в тилу – зарплати помітно менші. В середньому – це близько 30 тис. грн на місяць.

Рік тому військовим, які перебували на Донбасі, виплачували в середньому від 35 тис. грн на місяць. Така зарплата була навіть у солдатів першого року служби на передовій.

А що там в кацапленді?

Військові, які служать за контрактом – отримують в середньому 40-50 тис. рублів на місяць, а це – на наші гроші – від 10 до 13 тис. грн.

Керівні посади – це від 50 до 80 тис. рублів (15-23 тис. грн).

Базова зарплата російського найманця в самопроголошеній квазіреспубліці «Л/ДНР» становила навесні минулого року близько 16 тис. рублів. Деяким призначали доплату у розмірі від 300 до 1 500 рублів

За курсом на весну 2021-го максимальна зарплата найманця становила 9 550 грн на місяць.

Для війни росії проти України комісаріати почали набирати на службу людей навіть із найбільш віддалених регіонів. Часом навіть пропонували цілком пристойну зарплату - від 3,5 тис. доларів.

Міноборони рф-ії військовим за контрактом обіцяло офіцерам до 10 тис. рублів за 3 дні. І зарплату від 30 до 75 тис. рублів на місяць (по верхній планці це від 22 тис. грн).

Ну, і найманцям з інших країн - від 1,5 тис. доларів на місяць, а це майже 45 тис. грн за актуальним курсом.

Та як вдалося з’ясувати українській розвідці, з фінансуванням в окупанта все дуже проблематично:

Після обіцяних виплат військовим окупаційної армії у російських в/ч з'явилися проблеми з фінансуванням. Як з'ясувалося, оплата цих витрат у бюджеті жодним чином не передбачена. А враховуючи незадовільний стан фінансової системи рф через введені санкції, додаткових коштів у бюджеті знайти неможливо, – повідомляють в ГУР Міноборони України.

Більше того, в тимчасово окупованому Криму «відрядження» військовим оплатили тільки за лютий. А ось на березень кошти не виділялися і всі ліміти у військових частинах вже вичерпані

Приблизно така ж ситуація нині майже у всіх військових частинах рашки, які беруть участь у війні проти України. В т.ч. й з оплатою бойовикам різних ПВК (приватні військові компанії).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень