Землю обласного краєзнавчого музею передадуть у власність культурно-археологічного центру в Пересопниці

Де розташована ця земля

Чотири земельні ділянки, які належали обласному краєзнавчому музею у Рівному, передадуть у власність культурно-археологічного центру, що в Пересопниці. Відповідний проєкт постанови днями з’явився на сайті Верховної ради України.

В обласному краєзнавчому музеї Радіо Трек повідомили, що йдеться про землю у Пересопниці, на якій збудували культурно-археологічний центр.

Раніше культурно-археологічний центр був відділом обласного краєзнавчого музею, однак згодом став окремою структурою, а ділянки так і залишилися на балансі музею. І відповідати за землю, якою фактично розпоряджався  культурно-археологічний центр, мав також обласний музей.

Скрін з Держгеокадастру України
Скрін з Держгеокадастру України

Процес передачі землі для відновлення історичної справедливості розпочався ще до початку пандемії коронавірусу. Однак нині всі документи, нарешті, увідповіднять до фактичного використання вищезгаданих земельних ділянок.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень