«Зело фест» у Рівному: що це і з чим його їдять?

На два дні, 9-10 вересня, Рівне стане столицею сталого господарювання в Україні

Організатори обіцяють, що зустріч із Юрієм Ткачуком на тему культури відпочинку на природі залишається в силі!

Простір та проект «Тhe Wall» вирішили, що краще один раз показати, ніж сто разів розказати.

То ж цікавий стенд від проекту чекайте на території фестивалю, який розпочався на териорії краєзнавчого музею у центрі Рівного, впродовж обох днів.

На запланований час цієї неділі,

10 вересня, о 13:45 в приміщенні музею ми прийматимемо гостю зі Львова, Тетяну Чучко, яка розповість, що таке перманентна агрокультура, а також про про обмін досвіду між нашими і закордонними фахівцями у цій сфері.

До речі, тема пермакультури буде продовжена і в Зустрічі з Георгієм Поповим, який розповідатиме про натуральне землеробство о 14:45 того ж дня на Лекторії просто неба.

А також на фестиваль їдуть Марія Пахолок та інші імениті випускники цьогорічної школи пермакультурного дизайну, кожен з яких - фахівець у своїй справі.

До слова, «пермакульту́ра» — це гібридне слово, застосоване австралійським дизайнером, екологом і зоологом Біллі Моллісоном для позначення системи «перманентного сільського господарства», що працює в гармонії з природними процесами з мінімальними витратами праці і без шкоди для навколишнього середовища.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень