Зеленський пообіцяв подвоїти карантинні виплати (ВІДЕО)

Розмір допомоги має визначити місцева влада, а центральна – додасть ще 100% суми, яку запропонують і виплатять на місцях

Президент України Володимир Зеленський запропонував місцевим владам запровадити фінансові виплати під час карантину на території власних громад. За його словами, центральна влада подвоїть суму цієї допомоги.

Про це глава держави заявив у своєму відеозверненні, повідомляє Радіо ТРЕК.

Зеленський нагадав, що уряд запровадив фінансову допомогу українцям, які постраждали від локдауну в січні. Однак про різні форми підтримки мають подумати і місцеві влади, запроваджуючи локдаун на місцях.

Зокрема, президент пропонує їм розробити заходи для підтримки людей і бізнесу, які постраждають через обмеження «червоної» зони.

Президент каже, що буде очікувати від місцевих влад відповідних пропозицій, щоб уже цього тижня розглянути і затвердити їх на Конгресі місцевих та регіональних влад.

Додатково до запропонованих коштом місцевих бюджетів розмірів допомоги громадянам та бізнесу, які постраждали через локдаун, центральна влада додасть 100%, збільшивши в такий спосіб суми підтримки людей і бізнесу вдвічі, — заявив Зеленський.

Нагадаємо, дещо раніше повідомлялося, що в Україні можуть знову розгорнути програму підтримки підприємців. Тоді йшлося про виплату 8 тисяч гривень, зокрема ФОПам, як це було у листопаді торік. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень