Зеленський зробив нову заяву про країну агресора: це тероризм (ВІДЕО)

«Ніхто не пробачить і ніхто не забуде»

Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський опублікував нове звернення до українців. Він заявив, що після удару ракет по майдану Свободи у Харкові – Росія – держава-терорист.

- Харків. Удар крилатої ракети в найбільшу площу Європи. Площу Свободи. Десятки жертв. Ось така ціна свободи. Ось такий ранок народу України.

 

Ця атака – терор проти міста, терор проти Харкова, терор проти України. Внаслідок атаки близько 20 людей отримали травми, - сказав Зеленський у ранковому відеозверненні. 

Він повідомив, що атака відбулася з Бєлгорода — російського міста, розташованого за 40 км від російсько-українського кордону та за 70 км від Харкова.

Український Харків та російський Бєлгород завжди були близькими містами. У багатьох сенсах. Навіть кордон між ними був умовний, тільки на мапах. Але точна не в душі.

 

Тепер все змінилося. Після крилатої ракети, якою ударили по Харкову з Бєлгорода. Ракета, яка поцілила у площу свободи - обличчя нашого Харкова", - заявив президент.

Глава держави наголосив, що це не тільки воєнний злочин, а й терористичний акт. Росію і Путіна неодмінно чекає трибунал. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень