«Перебито все польове командування російських сил ВДВ – першої хвилі», - Арестович (ФОТО/ВІДЕО)

Конфлікт і стрілянина між кадирівцями та старшими офіцерами РФ

Радник Офісу Президента України Олексій Арестович дав інтерв’ю білоруському каналу «Белсат». І в цьому інтерв’ю він сказав дещо більше, ніж, можливо, говорить в інших стримах – для українських телеканалів.

Розмова почалася з запитань про переговори в Гомелі, але досить швидко перейшла до тем, що стосуються військових операцій нашого війська в протидії агресії з боку Росії.

Тут Арестович повідав цілу низку досить цікавих і навіть сенсаційних речей:

Олексій Арестович сам за походженням -- білорус

Є ЗАГРОЗА ВЕЛИКОГО МОРСЬКОГО ДЕСАНТУ ВОРОГА БІЛЯ ОДЕСИ

Пряма мова Арестовича:

- Где-то в море ходят 11 их БДК: большие десантные корабли – каждый из которых вмещает батальон – и они хотят очень сильно высадить десант между Одессой и Николаевым, чтобы побороться за Бессарабию (Одесса-Николаев)

 

Посмотрим, посмотрим

БІЛОРУСЬ, ШВИДШЕ ЗА ВСЕ – НЕ НАПАДЕ

Арестович, говорячи про телефонну розмову між Зеленським та Лукашенком, був максимально акуратним у висловлюваннях про керівника Білорусі, даючи зрозуміти, що він займає «особливу позицію», усіляко утримується від участі білоруської армії у війні на Україні і, швидше за все, такої участі – не допустить:

- Александр Григорьевич желает разрядки ситуации. Все указывает на то (я не могу о многом говорить) что позиция еффективного белорусского руководства – специальная: она далеко не полностью – на российской стороне.

ПЕРЕБИТО ВСЕ ПОЛЬОВЕ КОМАНДУВАННЯ ВДВ РФ, ЯКЕ ЙШЛО В ПЕРШІЙ ХВИЛІ

Арестович впевнений, що Росія вдруге виступила з ініціативою переговорів саме тому, що її окупаційне військо несе «колосальні втрати»:

- Мы же ведем радиоперехват и слышим их переговоры. Там перебито практически все полевое командование практически всех сил ВДВ, которые шли в первой волне.

 

Там потери: комбриги, комбат, начальники штабов – все управление бригад. В передовых группах ВДВ общие потери убитыми – по 30-50%. Это только убитыми.

 

Многие подразделения просто перестали существовать. Физически.

КОНФЛІКТ І СТРІЛЯНИНА МІЖ КАДИРІВЦЯМИ ТА ОФІЦЕРАМИ РФ

Арестович не став відповідати прямо на запитання чи правда, що «кадирівці» розвернулися і пішли з України, але повідомив наступне:

- Нам известно, что был серьезный конфликт на одном из направлений (на Черниговском) между кадыровцами и старшим офицерским составом российской армии, по результатам которого погибло четверо кадыровцов  и несколько российских офицеров. Старших офицеров. Там началось из рукоприкладства и дошло до стрельбы.

 

И второе – на Житомирской трассе сегодня – там были все таки кадыровцы. И если интересует, то там «накрыли» около 60-ти машин.

Більше цікавого від Арестовича -- на самому відео розмови

P.S.

Це було 27-го в обід

А це вже 28-го зранку:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень