Зеленський: «Фінальна стадія війни найкривавіша, повертатися з-за кордону не варто»

Принаймні сам президент поки не кликатиме українців додому

Війна в Україні триває і фінальна її стадія може бути найскладнішою і найкривавішою. Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час спілкування з українськими студентами.

- Фінальна стадія найскладніша, найкривавіша, вона є. Ми не можемо відмежуватися і сказати: «Все, війна закінчилась». Я вам скажу відверто, що в Києві після деокупації Київської області є таке відчуття, що все, ніякої війни немає. До того моменту, коли не летять ракети, - пояснив Зеленський.

Наразі деокуповані частини країни відновлюються, країна оживає і люди це бачать, наголосив Зеленський. Однак є ризики, каже президент:

- Я не можу сьогодні кричати «повертайтесь додому» всім, хто за кордоном, тому що війна не закінчилась. Це поки що вибір кожної людини, - підкреслив Зеленський.

Разом з тим, він запевнив, що після завершення війни Україна приділятиме велику увагу питанню безпеки.

- Країну, а особливо інфраструктуру щодо безпеки ми будемо будувати на рівні Ізраїлю та інших провідних країн. Де люди зрозуміли, що поруч з ними хтось такий живе, від кого може бути лихо в будь-який момент, - сказав Зеленський.

Він також анонсував, що після перемоги України у війні «буде справедливий підхід до заробітних плат будь-якої професії».

Джерело: УП

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень