Зеленська розкрила секрет гармонійних стосунків з чоловіком: в чому він криється?

Перша леді вважає це ключем до їхньої родинної ідилії

Подружжя Зеленських ніколи не виносило на публіку свої стосунки. Але з моменту президентства Володимира все змінилося. Тепер пані Олена є першою леді країни й часто дає інтерв’ю та коментарі. Звісно, доходить справа й до особистого життя.

Насправді про стосунки Олени та Володимира відомо вже багато, але без деталей. Особливо під час війни родина президента тримає свої відносини під замком.

Проте в останньому інтерв’ю для телеканалу «Ми Україна» Олена розповіла, як їм вдається зберегти гармонію в такий тяжкий період для обох та додала ще кілька фактів.

Як виявилось, Володимир нечасто цікавитися думкою дружини щодо робочих питань, лише іноді він може порадитися. А сама Зеленська не дає непроханих порад, проте завжди готова вислухати та підтримати коханого.

- Чесно кажучи, будь-який хороший чоловік буде так завжди казати: «Моя дружина - моя найкраща радниця».

 

Я впевнена, що мій чоловік також так каже, тому що це гармонійні стосунки в родині.

 

Але я не вважаю, що етично радити чоловікові та не впевнена, що я можу щось насправді порадити зараз, - сказала перша леді.

Тож, виходячи зі слів Зеленської, саме в цьому і є гармонія, коли у стосунках ніхто не втручається в робочі та інколи особисті питання партнера. Олена цінує цю рису у Володимирі та вважає це ключем до їхньої родинної ідилії. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень