Здриснув з Донбасу? Гіркін повідомив, що вже втік з лінії фронту до Москви (ФОТО)

Тепер розводить байки про «не дали повоювати»

Славний хєрой Гіркін, якого намагалися зловити живим наші вояки, не витримав і втік з лінії фронту, так і не побувавши жодного разу під реальним вогнем чи обстрілом.

Як повідомляється,

Російський провокатор, терорист і колишній так званий «міністр оборони ДНР» Ігор Гіркін (Стрєлков) повернувся з окупованих територій Донецької області в РФ.

Про свою возвратку Гіркін написав у вКонтакті.

Мовляв, наприкінці першої декади жовтня він прибув до ОРДО, де написав заяву з проханням про «добровільну мобілізацію до лав зс «ДНР» і був зарахований до складу «маршової роти N-ської мотострілецької бригади 1 корпусу народної міліції «ДНР».

Навіть, каже, отримав відповідне тимчасове посвідчення (нижче), але... повоювати йому не дали.

Гіркін, який  «трохи більше ніж 10 діб намагався здійснювати обов'язки начштабу батальйону», вважає що від реальної бойової роботи його відгородило керівництво батальйону, через що він вирішив і взагалі податися геть до Московії.

Ось скриншот його історії російською (перепрошуємо за якість):

НАГАДАЄМО:

  • У жовтні з'явилася інформація, що Гіркін (Стрєлков), імовірно, пішов воювати в Україну, при цьому за взяття його в полон уже обіцяють десятки тисяч доларів. 
  • Головне управління розвідки Міністерства оборони України гарантувало виплату $100 000 за передачу Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) в український полон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень