Здорожчають і бензин, і дизель: Скільки коштуватиме пальне в Україні

Якщо зросте ціна нафти

бензин, дизель, перевірити якість бензину, перевірити якість пального, поради водіям, перевірити бензин, якісне пальне,

Засновник однієї з мереж АЗС Дмитро Льоушкін повідомив, що підвищення світових цін на нафту до 100 доларів на барель відразу вплине на вартість пального на українських АЗС. Дизель та бензин А-95 коштуватимуть по 63 гривні за літр.

Однак якщо світові ціни на нафту сягнуть рівня 110-120 доларів за барель, то ціни на українських АЗС можуть зрости аж до 80 гривень за літр.

Побачити 80 грн за літр – це все ж таки найгірший і малоймовірний сценарій розвитку ситуації, але й водночас зараз немає стовідсоткових доводів заперечувати ймовірність його розвитку, – додав Дмитро Льоушкін.

Він також зауважив, що здорожчання нафти на один долар – це плюс одна гривня на українських заправках.

Плюс 1 бакс за бочку нафти – це дуже грубо плюс 1 гривня на літрі бензину у нас в країні. Тут неважко зрозуміти, що 20 доларів – це 20 гривень. Перспектива так собі, на зиму – особливо, – каже експерт.

Нардеп Ярослав Железняв розповів, що ціни на пальне зростають не лише в Україні, це відбувається в США та ЄС. Швидше за все, це пов’язано зі зростанням попиту. Адже після завершення пандемії коронавірусу люди стали більше подорожувати.

Додамо, що нещодавно ціна на барель нафти сягнула понад 95$.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень