Здолбунівські маршрутки не витримали спокуси і здирають по 8 грн

Квасилівські поки «тримаються»

Фото ілюстративне, жанрове
Фото ілюстративне, жанрове

Проїзд у рівненських маршрутках з 1 червня – по 8 грн. Однак підвищення тарифу на проїзд стосується лише міських автобусів, які курсують територією обласного центру. У приміських маршрутках нічого не змінюється ‼️

На цьому наголосив виконувач обов’язків начальника міського управління транспорту Дмитро Царук:

– Це стосується винятково міських маршрутів, які проходили тендер у місті. А Квасилів і Здолбунів – це вже обласна адміністрація проводила тендер. Ми взагалі-то до них не маємо відношення жодного.

 

Навіть попри те, що Квасилів – частина Рівненської тергромади, межі міста ніхто не переносив. Межа лишається там – біля «Бабусі» (йдеться про виїзд із Рівного в напрямку Здолбунова – ред.)

Підтвердив його слова і начальник облуправління інфраструктури Федір Мисюра. Каже, у приміському транспорті проїзд із 1-го червня – не дорожчає.

Утім, як з’ясували кореспонденти Радіо ТРЕК, не всі про це в курсі.

✅ Не підняли вартість проїзду тільки квасилівські маршрутки – ними й досі можна проїхатися за 6 грн. Водії кажуть, що окремого розпорядження змінювати тариф не було, тож поки – все по старому.

❌ А от здобунівські на окреме рішення чекати не стали – відсьогодні водії «здирають» із пасажирів по 8 грн. І про будь-які аргументи в цьому випадку не йдеться.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень