Збита дитина та двоє чоловіків у лікарні - дві ДТП на Рівненщині (ФОТО)

Сталися майже одночасно

У двох ДТП на Рівненщині напередодні травмувалися троє осіб, серед яких малолітня дитина. Перша аварія сталася близько 19 години у селищі Рокитне. Про це повідомляють у Нацполіції Рівненщини:

19-річний водій мотоцикла Bird, місцевий житель, не врахував дорожню обстановку та, повернувши із проїзної частини поблизу магазину на ґрунтову стежку, наїхав на 6-річну дівчинку.

Мотоцикліст сам викликав швидку медичну допомогу. Потерпілу госпіталізували до лікарні із відкритим переломом двох кісток гомілки.

А вже за півгодини інша дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Морочне Зарічненського району. Двоє нетверезих місцевих жителів впали з мотоцикла.

 

37- та 39-річного чоловіків госпіталізували в хірургічне відділення у стані алкогольного сп’яніння зі струсом головного мозку, забоями та саднами.

За обома фактами порушень правил безпеки дорожнього руху розпочали досудові розслідування.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень