У ДТП на Макарова потрапив депутат (ФОТО)

Водія легковика врятував пасок безпеки

Фото патрульної поліції

Автопригода поблизу ТЦ «Епіцентр» сталася сьогодні ввечері. Речниця патрульної поліції Оксана Юрченко повідомила:

Водій 1962 року народження, керуючи автомобілем КамАЗ та рухаючись другорядною дорогою не надав переваги у русі та допустив зіткнення з автомобілем Skoda «Superb» під керуванням водія 1980 року народження.

На водія КамАЗу склали протокол за статтею «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів…».

Фото патрульної поліції

Як повідомляє UA:Рівне, за кермом легковика був екс-голова Рівненської обласної ради, а нині депутат – Михайло Кириллов. У коментарі UA:Рівне він розповів, що потрапив у ДТП вперше, а від серйозних травм його врятував пасок безпеки:

– Їхав по головній, вискочив КамАЗ з причепом. Їхав я не швидко, почав гальмувати, але не встиг. Був пристебнутий паском, він мене фактично врятував. Раджу усім користуватися. Є трішки забій голови, але це дрібниця. У ДТП я потрапив вперше.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень