Відомо про стан потерпілих в обох ДТП, що сталися поблизу Рівного

Поліція оприлюднила оновлену інформацію щодо автопригод у Бабині

Фото прес-служби ДСНС у Рівненській області.

Дві автопригоди з різницею у півгодини сталися напередодні  у селі Бабин Гощанського району.  Спочатку у ДТП потрапила пасажирська маршрутка:

33-річний житель Березнівського району,  водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», сполученням «Рівне-Київ», порушив Правила дорожнього руху, створив аварійну ситуацію, внаслідок чого водій  автомобіля «Opel Vectra», 67-річний житель міста Бердичів, допустив зіткнення із мікроавтобусом.

В цей час позаду рухався вантажний автомобіль «VOLVO» під керуванням 37-річного жителя Одеської області, який встиг загальмувати. Втім, одразу після нього водій автомобіля «КАМАЗ», 24-річний житель міста Шепетівка не встиг зреагувати та допустив зіткнення із вищевказаними автомобілями. Від удару «КАМАЗ» перекинувся.

Унаслідок ДТП травмувався водій «КАМАЗу». Медики у нього діагностували перелом гомілково-ступневого суглобу та госпіталізували у рівненську лікарню.

У салоні легковика перебувала 67-річна рівнянка з дитиною, яких доставили до лікарні. Жінка отримала забій хребта та після надання необхідної медичної допомоги відпущена додому. Дитину оглянули лікарі і попередньо тілесних ушкоджень не виявили.

У маршрутці перебувало 15 пасажирів, ніхто з яких не постраждав, як і водій «VOLVO».

А за пів години за 100 метрів від місця цієї ДТП на смузі зустрічного руху на регульованому пішохідному переході водій вантажного автомобіля «DAF», 36-річний житель Львівської області, причепом зачепив 45-річного місцевого жителя, який перетинав проїзну частину по регульованому пішохідному переході на заборонений сигнал світлофора.

У чоловіка попередньо діагностували відкритий перелом ноги, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та рвану рану передпліччя. Потерпілого госпіталізували у лікарню обласного центру, де у нього також відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння.

Усі транспортні засоби з місця пригоди вилучені. За фактом порушення правил правоохоронці розпочали досудове розслідування.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень