У Рівному чоловік погрожував мисливською рушницею

У Рівному набула широкого розголосу інформація про чоловіка, який нібито на вулиці Бориса Тена розмахував автоматом. Відомо, що між двома водіями у неділю в приватному секторі виник конфлікт. У результаті цього водій автомобіля «Тойота» почав погрожувати водію іншого авта зброєю.

Цю інформацію у прес-служб Нацполіції Рівненщини підтвердили. Однак правоохоронці зауважують, що під час огляду «Тойоти» вилучили не автомат, а мисливську рушницю. Докладніше говорить прес-офіцер обласної поліції Марія Юстицька:

– Це було 15 травня близько 15 години. До поліції повідомили, що невідомі особи, перебуваючи в автомобілі «Тойота Ауріс», погрожують предметом, зовні схожим на автомат. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці під час огляду автомобіля виявили та вилучили мисливський карабін «Форт-202», який належить 47-річному рівнянину.

У поліції також додають, що зброя у чоловіка зареєстрована відповідно до чинного законодавства.

Наразі за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень