«Зброя прийде навесні: будуть F-16 та АТАКАМСи. Це внесе перелом», - генерал про 2024 р.

Та момент істини

«Формат окопної і навіть окопної активної оборони принципово не підходить Україні», – вважає генерал Микола Маломуж і переконує, що весна 2024 року має стати для нас переломною.

МОМЕНТ ІСТИНИ

Навесні 2024 року ситуація на фронті може кардинально змінитися на користь ЗСУ. Про це генерал в запасі Микола Маломуж повідомив в інтерв'ю виданню OBOZ.UA.

- Думаю, навесні ми отримаємо в повному обсязі і ATACMS, і F-16, та інші засоби, які обговорювалися на всіх «Рамштайнах» і зараз обговорюються на неофіційному рівні.

 

Зокрема, що закуповується, що вироблятиметься у тій самій Німеччині.

 

Наразі формується нова виробнича лінійка для ЗСУ, а це нові можливості для наступу та проведення потужних операцій.

Фото з відкритих джерел
Потрібні F-16, але їх треба -- багато

З його слів, наразі потрібні альтернативні формати. Найголовніші удари – це удари з тилу, з флангів, у глибоких тилах Силами спецоперацій.

Вони мають діяти не на фронті, не на полі бою, а в тилах в момент стратегічних ударів. 

- Зараз щодня ми знищуємо в бою понад тисячу окупантів і ще стільки ж виводимо з ладу, за місяць це понад 60 тисяч, тобто близько десяти бригад. Це потужний підрив навіть для численної російської армії.

Щодо позиції Заходу, то генерал зазначив:

- Я бачу, що пасивності наших союзників точно немає. Є перспективи, альтернативи. Я вважаю, що перспективи повного визволення України є. Потрібно включити всі фактори, про які я сказав.

 

Думаю, 2024 року має настати наш момент істини. Тому що це для України є критично важливим. Не тільки для людей, які чекають на перемогу, а й для того, щоб не дати Росії затягнути цей процес надовго, зміцнюючи свої позиції, нарощуючи ресурси.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень