«Збити їх не вдавалося»: Експерт повідомив, яка російська ракета є найпроблемнішою для України

Лише один вид ракет

Військовий експерт Олег Жданов розповів, що гіперзвуковий ракетний комплекс «Кинджал», який росіяни запускають по нашій території, є найбільш небезпечним і проблемним для України. Адже ці ракети летять з великою швидкістю і їх складно збивати.

Тільки ракета «Кинджал» – є для нас проблемою. Її дехто вважає гіперзвуковою. На окремій ділянці траєкторії вона розвиває таку швидкість. І з трьох випадків її застосування (принаймні так вважається, що тричі вони застосовували), усі ракети досягли своєї цілі, збити їх не вдалося. Вона повітряного базування і в тій ділянці, де ми можемо її відстежити і збити, у неї найбільша швидкість, – розповів Олег Жданов.

Крім того, Олег Жданов зауважив, що не вважає «Кинджал» дійсно гіперзвуковою ракетою, оскільки практика показує, що це не зовсім відповідає дійсності.

 Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень