Збирають підписи, аби полеглому бійцю з Рівненщини надали звання Героя України (ПЕТИЦІЯ)

Чоловік загинув на Херсонщині

На сайті президента України триває збір підписів за присвоєння звання Героя України бійцю з Рівненщини, який у липні 2022 року загинув у боях на Херсонщині.

Автор ініціативи Дмитро Бурда зазначає:

Віктор Франчук народився 11 квітня 1994 року в селі Яполоть на Костопільщині, де і проживав. Останнім часом разом з дружиною займався волонтерством.

 

З початку повномасштабного російського вторгнення, у березні 2022 року без вагань став на захист Батьківщини. Солдат Віктор Франчук був водієм гранатометного відділення взводу вогневої підтримки 2 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону в/ч А4350.

Виконуючи бойове завдання, Віктор Франчук 27 липня 2022 року загинув під Херсонською Білогіркою в результаті артилерійського обстрілу.

До завершення збору підписів лишилося ще 62 дні. Аби петицію розглянув президент, її повинні підтримати 25 тисяч осіб.

Підтримати петицію можна тут.

За нашими даними, у Віктора Франчука залишилася дружина та двоє малолітніх дітей. Друга дитина народилася через 4 місяці після загибелі військового.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень