Зберігання масла по-французьки: Секрет від господинь, який не дасть продукту зіпсуватися
Треба трохи води

Вершкове масло зазвичай зберігають у холодильнику при температурі 0–4 °C. Так воно довше залишається свіжим — приблизно 2–3 тижні.
Заморожене масло можна тримати до 6 місяців, але перед використанням завжди перевіряйте свіжість, пише kobieta.
Французький трюк для масла
У Франції господині часто використовують спеціальну маслянку — керамічну або скляну ємність з двома частинами.
Нижню заповнюють холодною водою, а зверху кладуть масло.
Вода створює ущільнення, яке захищає масло від повітря, запахів та окислення. Таке масло завжди м’яке і готове до намазування на хліб.
Радіо Трек: НОВИНИ