Який оцет зіпсує ваші закрутки: порада господиням для вдалих заготовок

Є оцет, який не підходить для консервації

Під час консервації овочів оцет — один із головних інгредієнтів. Він захищає заготовки від бактерій і подовжує термін зберігання. Але важливо правильно обрати його вид та міцність.

Для маринування найкраще підходить 9% оцет.

 

 

Якщо ж використовувати продукт із кислотністю лише 4–5%, то заготовки довго не простоять — їх потрібно з’їсти протягом кількох днів.

На етикетці завжди вказано відсоток кислотності — звертайте на це увагу, пише pmg.

Найчастіше господині використовують столовий дистильований оцет. Популярним є й яблучний, м’якший на смак і менш прозорий. Білий винний оцет має менше кислотності, тому більше підходить для салатів, ніж для закруток.

Менш поширені — червоний винний, бальзамічний та рисовий.

Отже, для домашньої консервації завжди обирайте 9% оцет — саме він гарантує надійність і довге зберігання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

У Рівному знайшли студентський квиток

У Рівному, 1 жовтня, на тротуарі, між Басів Кутом і Щасливим, знайшли студентський квиток. Він належить Січкару Григорію , студенту НУВГП.   Власника просимо звернутись за номером:  +380667642577 — Людмила

Більше оголошень