Збережи ялинку – збережеш життя

Студенти "Дубенського медичного коледжу" своїми руками робили ялинки з підручних матеріалів

У вищому комунальному навчальному закладі «Дубенський медичний коледж» Рівненської обласної ради пройшла екологічна акція «Збережи ялинку – збережеш життя», яку організували вихованці екологічного гуртка.

Метою акції стала проблема збереження лісів від браконьєрського вирубування хвойних перед новорічними святами, а також можливостей вторинного використання відходів.

Студентами проведено екологічний екскурс, під час якого вони дізналися про цінність хвойних лісів для людини та довкілля. Найбільш захоплюючим виявилося виготовлення студентами власноруч новорічних ялинок з підручного матеріалу (папір, нитки, природні матеріали). Кожен учасник акції міг проявити свої здібності і фантазію. Жодна виготовлена ялинка не залишилася поза увагою і всі вони склали чудову новорічну виставку-продаж. Задоволені результатами своїх робіт, студенти переконалися, що зовсім не обов’язково рубати живу ялинку, аби створити в домі святковий настрій, - розповіли у вищому комунальному навчальному закладі «Дубенський медичний коледж».

Також у рамках екологічної акції вихованцями гуртка були розроблені буклети, за допомогою яких учасники акції інформували населення про цілющі властивості хвойних та необхідність їх збереження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень