Заздрість – Левам, любовна енергія – Стрільцям: гороскоп на 27 жовтня

А Рибам не можна розслаблятися

ОВНИ

Зараз добре розпочинати серйозні переговори. Навіть якщо ваші співрозмовники не налаштовані вас слухати, ви зможете швидко їх переконати.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня справи складатимуться так, що вам залишиться лише отримувати задоволення від усього, що відбувається.

БЛИЗНЯТА

Ви зможете досягти своєї мети, якщо будете дипломатичними. Але занадто поступатися теж не варто - відстоюйте свою позицію стримано, але впевнено.

РАКИ

Угоди, укладені цього дня, найімовірніше будуть успішними. А ось в особистих справах можливі непорозуміння.

ЛЕВИ

Ви заздрите успіху інших? Зараз не можна витрачати на це час – вам негайно потрібно втілювати свої задуми.

ДІВИ

Вам доведеться відмовитися від деяких цікавих занять, щоб закінчити рутинні справи. Намагайтеся зробити все якісно, щоб нічого не довелося перероблювати.

ТЕРЕЗИ

Не бійтеся проявити ініціативу. Особливо, якщо справді у чомусь зацікавлені. Не соромтеся говорити про свої бажання прямо.

СКОРПІОНИ

Дозвольте собі розслабитися. Якщо є можливість, то візьміть вихідний, або хоча б постарайтеся закінчити роботу трохи раніше, ніж зазвичай.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете пережити сильну любовну емоцію, яка надихне вас на високі вчинки та звершення. Вам навіть захочеться кардинально змінити імідж. Дійте - зміни стануть для вас ще одним джерелом енергії.

КОЗОРОГИ

Вам буде легко спілкуватися з будь-ким, адже весь негатив ви вже встигли виплеснути. Це допоможе й знаходити правильні рішення у різних ситуаціях.

ВОДОЛІЇ

Зараз краще не займатися важливими робочими справами. Це не буде спроба уникнути роботи – вам рекомендовано відкласти серйозні завдання, щоб не наробити помилок.

РИБИ

Попри те, що все добре, не варто розслаблятися, бо хід подій може різко змінитися. Намагайтеся контролювати все, що відбувається навколо.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень