Розчарування через гроші – Стрільцям, нерви – Водоліям: гороскоп на 21 жовтня

А Близнята можуть стати об’єктом пліток

ОВНИ

Намагайтеся не надто привертати увагу до своєї персони та обмежте коло спілкування. Будь-які плани вам краще втілювати в життя самостійно – так ви зможете багато чого переосмислити.

ТЕЛЬЦІ

Якщо хочете втілити свою амбітну мрію в реальність, то вам варто змінити своє оточення. Люди, з якими ви спілкуєтеся, затягують вас у минуле й не дозволяють розвиватися.

БЛИЗНЯТА

Не розповідайте малознайомим людям про свої переживання та плани на майбутнє. Не потрібно бути такими відкритими, інакше ризикуєте стати об'єктом пліток і обговорень.

РАКИ

Вам треба розібратися в собі. Вам вдасться зробити для себе важливий висновок, який внесе позитивні зміни у ваше життя.

ЛЕВИ

У вас багато бажань, але, через роботу, мало часу. Цей день підходить для ретельного планування. Це допоможе вам правильно розпорядитися часом і втілити більше ідей.

ДІВИ

Не варто бути такими самовпевненими, бо це відвертає від вас людей. Вчіться чути ще когось, крім себе.

ТЕРЕЗИ

Ви любите годинами розмовляти з коханою людиною, але цього дня вам не варто обговорювати фінансові питання, бо може бути скандал.  

СКОРПІОНИ

Вам необхідно навчитися тримати свої емоції під контролем, бо ваші ревнощі ні до чого хорошого не призведуть.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекає розчарування в тому, кому ви довіряли. Ймовірно, через гроші. Доведеться переоцінити відносини та вирішувати як діяти далі.

КОЗОРОГИ

Намагайтеся не дратувати людей, які надто багато про вас знають. Бо якась правда про вас стане відома широкому загалу.

ВОДОЛІЇ

Щось дуже вас знервує. Постарайтеся поводитися максимально стримано – завтра буде новий день, який принесе більше розуміння.

РИБИ

Цього дня вам не вдасться насолодитися самотністю. Оточуючі постійно потребуватимуть вашої уваги. Вам простіше змиритися, ніж спробувати змінити ситуацію.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень