Знаки Зодіаку, які вже зовсім скоро зійдуть з розуму від щастя

Удача буде на їхньому боці

Діва

Діви можуть досягти неймовірного успіху у вирішенні фінансових питань. Тобто вже в кінці жовтня ви можете досягти того рівня, коли вам не доведеться щодня працювати, а грошики будуть надходити на ваш банківський рахунок в таких же обсягах.

Близнюки

Для Близнюків цей період буде вкрай вдалим в плані подорожей. По-перше, ви можете отримати нові незабутні емоції. По-друге, ви можете зустріти нових друзів і навіть другу половинку. По-третє, ви можете вирішити залишитися жити в новій країні і працювати на її благо. 

Телець 

У вашому житті може статися якась яскрава подія, яка змінить її назавжди. З чим вона буде пов'язана невідомо, проте астрологи кажуть, що ви будете на сьомому небі від щастя. Більше того, ви зможете закрити всі свої потреби і нарешті розслабитися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень