Завтра у Рівному знову може бути потоп

Не встигло Рівне оговтатися після вівторкового потопу, як його знову може затопити

Адже на завтра знову попереджають про грозові дощі, шквали та зливи.

Про це поінформував заступник міського голови Рівного Олексій Хмилецький . Він також розповів про результати боротьби зі вчорашньою стихією, коли частина міста була майже по коліна у воді:

Вчорашню зливу ніби більш-менш пережили. Начебто такого, як у Луцьку, Сумах й інших містах, не було ексцесів. Помагали МНСники і наші працювали. І сьогодні зачищаємо те, що не було зачищено вчора.

 

Завтра знов передбачаються такі шквали і дощі сильні.  Грозове попередження маємо. Уже комунальні служби попереджені для ліквідації наслідків.

Нагадаємо, що рятувальники закликають під час грози, сильних поривів вітру не ставати поблизу високих дерев, ліній електропередач, рекламних щитів на вулиці, оскільки вони можуть бути повалені поривами вітру. А вдома просять зачиняти вікна. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: потоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень