Затримання на Басівкутській: полковник у відставці був адвокатом у п'яних пасажирів

Постраждав поліцейський

Фото "Pitbull Рівне"

Напередодні у Рівному відбулося гучне затримання. Як розповіли в поліції, о 22:30 патрульні повідомили про опір під час виконання службових обов’язків у мікрорайоні Басів Кут.

Фото "Pitbull Рівне"

Поліція зупинила «Range Rover», де були четверо п’яних чоловіків. Вони конфліктували з патрульними, внаслідок чого один із правоохоронців отримав ушкодження, говорить керівник прес-служби Нацполіції Рівненщини Антон Крук:

Під час патрулювання на Басівкутській зупинили «Range Rover», де було четверо людей. Водій був у стані алкогольного сп'яніння, як і пасажири. Від проходження освідування вони відмовилися. Під час спілкування з ними виник конфлікт, у який втрутилися й пасажири.

Фото "Pitbull Рівне"

Один із них, 49-річний рівнянин, мав при собі зброю (на законних підставах: вона є нагородною). Він - колишній службовець МВС у відставці. Під час інциденту були завдані тілесні ушкоджені патрульному.

Власником зброї виявився полковник МВС у відставці, який нині працює адвокатом і їхав у машині зі своїми клієнтами. А от водій авто нині перебуває під домашнім арештом, адже його підозрюють у крадіжці. Також його раніше засуджували за скоєння тяжких злочинів. Нині триває слідство. Зауважимо, що днем раніше патрульному під час затримання зламали руку.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень