У Рівному під час затримання зламали руку патрульному

Він у лікарні

Інцидент трапився близько 5 год ранку на вулиці Фабричній ще у ніч проти вівторка.

Спершу патрульні просто спілкувалися з чоловіком, який неадекватно поводився, розповідає речник обласного управління Нацполіції Антон Крук:

Під час спілкування з жителем Серників Зарічненсько району, який неадекватно поводився і нецензурно висловлювався, патрульні прийняли рішення його затримати.

 

Під час затримання поліцейський отримав тілесні ушкодження – перелом п’ясної кістки правої руки зі зміщенням. Його госпіталізували, а порушника затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Справу кваліфікують як опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків (ч. 2 ст. 342 КК України).

Санкція статті передбачає штраф у розмірі від 850 до 1700 грн або арешт на строк до 6 місяців, або ж обмеження волі на строк до 4 років чи позбавлення волі на строк до 2 років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень