Затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві рівнянки

Чоловік повністю визнає свою провину, йому загрожує довічне ув’язнення

Правоохоронці впродовж доби затримали раніше судимого 29-річного рівнянина, який жорстоко вбив мешканку Рівного.

Поліцейські сьогодні затримали 29-річного зловмисника. Зараз він дає покази, співпрацює зі слідством у встановленні всіх обставин скоєння злочину та визнає свою вину. Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Рівненській області.

«Зі слів чоловіка, з потерпілою він познайомився, коли жінка виходила з одного з розважальних закладів. Вона погодилась на його пропозицію продовжити спілкування в іншому барі. Після відпочинку, повертаючись вулицею Макарова, між ними раптово виник конфлікт, який призвів до трагічних наслідків», – повідомляє Нацполіція Рівного.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії. Чоловік фактично задушив потерпілу. Факт зґвалтування наразі перевіряється.

За скоєне чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

Поліцейські також встановили, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за умисне вбивство, відбував дев’ять років покарання у місцях позбавлення волі, звідки звільнився у 2014 році. Зараз він дає покази, вирішується питання про повідомлення йому про підозру, затримання та обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, 23 січня ввечері у полі в районі вулиць Макарова та Вербова рівнянка натрапила на напівоголене тіло жінки з тілесними ушкодженнями голови та численними забоями.

Правоохоронці інформують, що потерпіла 28-річна жінка ніде не працювала, проживала з двома малолітніми дітьми, трьох та восьми років. Її близькі родичі тривалий час перебувають за кордоном.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень