Засоби від зморщок у вашій тарілці. Які продукти багаті на колаген

Ніякої екзотики, доволі простий набір  

Золоте правило – використання протисонцевих засобів, антивікових кремів, регулярне очищення та зволоження – дійсно відтягують процес старіння шкіри. Але якщо поповнювати запаси колагену ще й зсередини, то мати гладеньку шкіру без зморщок стане ще легше.

Наприклад, білкові продукти у процесі травлення перетворюють на амінокислоти, які допомагають створювати нові клітини шкіри. Якщо ще зменшити споживання кофеїну, не їсти цукру та додати потрібних продуктів – справи підуть ще краще.

Продукти, багаті на колаген

Квасоля

Люди, які їдять квасолю, рибу, овочі та оливкову олію, мають менше зморщок, йдеться у нещодавньому австралійському дослідженні за участю мешканців Австралії, Швеції та Греції.

Часник

Він наповнений антиоксидантами, що захищають шкіру, йдеться про поліфеноли. Вони допомагають захистити шкіру від вільних радикалів і нестабільних молекул, що руйнують колаген.

Ягоди

Вони містять більше антиоксидантів, ніж будь-які інші фрукти чи овочі. Ці антиоксиданти рятують нашу шкіру, захищаючи її від пошкоджень, спричинених зморшками.

Оливкова олія

Ця корисна олія багата на олеїнову кислоту, жирну кислоту, яка робить шкіру м'якою, захищаючи рідину клітинних мембран. Вона містить вітамін Е та поліфеноли, які також роблять шкіру молодшою.

Лосось

Жирні кислоти омега-3, що містяться в лососі, не тільки корисні для серця, але й зберігають рідину в клітинних мембранах, допомагаючи шкірі залишатися м'якою. Експерти радять їсти лосось не менше двох шматочків не рідше 4 разів на тиждень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень