Зарплата у 135 тисяч гривень на місяць – це реальність. Хто стільки заробляє?

В Україні назвали найбільш оплачувані вакансії

Сюрпризу не буде – це працівники ІТ сфери. Середню зарплату у 135 тисяч гривень на місяць пропонують програмістам, які володіють мовою Python. Та й загалом у п’ятірці вакансій з найбільшими зарплатами – ІТ індустрія.

Зарплата працівників цієї сфери в принципі вища, ніж в середньому по Україні. Це обумовлено ситуацією на ринку праці, і тим, що роботодавцям необхідно конкурувати з іноземними компаніями у боротьбі за професіоналів.

Вакансії з найбільшими зарплатами:

  • Senior Python developer – 135 тис. грн;

Це спеціаліст, який володіє мовою програмування Python. Це фахівець, який уже має досвід та готовий відповідати не тільки за результати своєї роботи та колег.

  • Android developer дистанційно – 130 тис. грн;

Це фахівець, який спеціалізується на розробці мобільних додатків під Android. Ймовірно, йдеться про співпрацю з міжнародними замовниками, тому готові взяти українця, який працюватиме віддалено.

  • Senior C++ Developer – 120 тис. грн;
  • Senior Java devepoler – 101,7 тис. грн;
  • ASP.NET devepoler – 100 тис. грн.

До слова, рівень зарплати в Україні також багато у чому залежить ще й від міста, у якому відкрита вакансія. У столиці та містах мільйонниках рівень оплати праці – вищий.

За матеріалами OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень