Зараз грошей навіть на хліб немає, - розповідає жінка, яка поцупила квіти з могили військового (ФОТО/ВІДЕО)

Жінка отримала покарання за рішенням суду, та розкаюється у скоєному

Цей скандал прогримів у селі Козин на Рівненщині. Матір захисника виявила, що хтось поцупив величезний букет троянд біля могили. Розшукати крадія допомогли жителі села, які бачили, як виносили квіти з кладовища. Найбільше вразило пояснення злодійки – подарувала на День народження родичці.

Жанна Гордійчук щодня навідувала могилу 28-річного сина Богдана, який загинув у березні на Луганщині. Одного разу помітила, що зник понад десяток живих троянд.

 - Не наруга над могилою, а образа сина. Що людина по правді воювала, а тут так сталося. Як воно взяти та забрати, комусь подарувати, то для мене шок, - розповіла матір загиблого.

Розшукувати крадія стали жителі села. У соцмережах ділилися інформацією, кого бачили того дня на цвинтарі. Крадія знайшов офіцер громади.

- Описали, як виглядає жінка. Ми припустили, хто це може бути. Почали об’їжджати та опитувати. Встановили, хто ця особа. Після цього вона нам призналася, - зауважив поліцейський Назар Костів.   

Букет поцупила 39-річна Іванна. Каже, сподобалися троянди, які прихопила на день народження родички.

- Потім мені сказали, що то військовий. Я ж не знала (плаче). У вас грошей не було на подарунок? Ні. Зараз навіть на хліб немає,-  пояснює жінка.        

Івана – уже шість років на обліку в соціальній службі. Її неповнолітню доньку та сина нещодавно відправили навчатися в спецшколу. За крадіжку квітів з могили захисника суд покарав Іванну роком умовного терміну. Жінка у злочині розкаялася.

Джерело: Ми Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень