Заправки є, але без доступу: мешканці Рівного активно «здають» нелегальні АЗС (ФОТО)

А мобільні групи їх перевіряють

Фахівці Держпраці провели рейд-перевірку наявності нелегальних АЗС та автомобільних газозаправних станцій, про які рівняни повідомляли на «гарячу лінію» ОДА.

Інспектори дійсно виявили за вказаними адресами облаштовані автозаправні пункти. Втім, на момент проведення рейду всі об’єкти були зачиненими.

Відчиненим лише автозаправний пункт, який монтує ТзОВ «Міко Транс» на вул. Макарова. Зі слів керівника товариства, АЗП планують відкрити з усіма дозвільними документами.

Перелік виявлених нелегальних АЗП у Рівному, про які повідомили на «гарячу лінію»:

- вул. Біла облаштовано автозаправний пункт (дизельне пальне). На момент рейду приміщення пункту зачинене, доступ відсутній;

- вул. Біла, 85В облаштовано автозаправний пункт (дизельне пальне). На момент рейду приміщення пункту зачинене, доступ відсутній;

- вул. Курчатова, 32, облаштовано автозаправний пункт (дизельне пальне). На момент рейду приміщення пункту зачинене, доступ відсутній;

- вул. Гагаріна, 16, облаштовано автозаправний пункт (дизельне пальне). На момент рейду приміщення пункту зачинене, доступ відсутній.

Нагадаємо, що обласне управління Держпраці бере участь у роботі мобільних груп, створених за дорученням голови Рівненської ОДА  щодо недопущення незаконної діяльності з обігу нафтопродуктів на території Рівненщини.

Усі фото – управління Держпраці Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень